Konferenciakiadványok

▼ TTP KÖTET

A folyóiratban megjelenő cikkek lektorálását a szerkesztőbizottságtól független, két anonim lektor végzi. A konferencia előadásait a szervező bizottság a Trans Tech Publication Ltd. gondozásában a Materials Science Forum folyóirat (melyet több neves adatbázis, pl. a Scopus is referál) külön köteteként jelenteti meg. A kiadványban megjelenő kézirat tudományos fokozatok megszerzésénél lektorált, idegen nyelvű folyóiratcikknek számít. A kötetet a konferencia teljes időtartamára befizetett résztvevők várhatóan 2014 végén kapják kézhez.

A cikkeket camera-ready formátumban max. 6 oldal terjedelemig a konferencia online adatbázisába kérjük feltölteni legkésőbb 2014. január 15-ig.

Cikk feltöltésének menete

A kiadó terjesztési hálózata a kiadványt világszerte elérhetővé teszi.

A teljes cikkek előkészítéséhez a sablonokat innen töltheti le:

DOC
Microsoft Office (.doc)
formátum
PDF
Adobe Reader (.pdf)
formátum

Technikai segítségnyújtás: hoholr@diamond-congress.hu
Szakmai/tudományos segítségnyújtás: szpj@eik.bme.hu

T.


 

▼ ELŐADÁSOK BEJELENTÉSE ÉS ELFOGADÁSA

A konferencián három előadástípusra lehet jelentkezni:

  • szóbeli előadás (időtartama 15 perc + 5 perc hozzászólás),
  • poszter (90x120 cm-es, álló felület áll rendelkezésre),
  • poszter rövid, bemutató előadással (a poszter szekció elején korlátozott számban lehetőséget biztosítunk 3-5 slide erejéig, 5 perc időtartamban a poszter témájának felvázolására).

Az előadási szándékot a fenti link segítségével kérjük jelezni. Az előadás bejelentésével egyidejűleg kérjük az előadások magyar (ezt minden esetben) és angol nyelvű, egyoldalas, camera ready kivonatának csatolását. Az előadások elfogadásáról a Tudományos Bizottság 2013. június 15-ig értesíti a jelentkezőket.

▼ ELŐADÁSKIVONAT FORMAI KÖVETELMÉNYEI

1 oldalas, álló A/4-es méretű lap 2-2 cm-es margókkal. Betűtípus: címsor - Arial 14 pont bold; szerzők, munkahely, szövegtörzs, ábracímek - Arial 12 pont normál. Mindenütt szimpla sortávolság. Ábrák szürke árnyalatban beszerkesztve.

▼ POSZTEREK ELHELYEZÉSE

A poszterek kifüggesztésére 90x120 cm-es (álló) felületek állnak rendelkezésre.

▼ PROGRAMFÜZET

A konferencia résztvevői a rendezvény helyszínén, a regisztráció során kapják kézhez a konferencia végleges programját tartalmazó kiadványt.

▼ ABSZTRAKT-KÖTET

Az előadások és a poszterek egyoldalas kivonatait tartalmazó, elektronikus formában megjelenő kötetet a résztvevők a konferencia helyszínén, a regisztráció során kapják kézhez.