Részvételi díjak

ONLINE REGISZTRÁCIÓ ÉS ABSZTRAKTBEADÁS

Korai részvételi díj*: 76 000+ÁFA/fő
Résztvevő: 86 000+ÁFA/fő
Diák: 45 000+ÁFA/fő
Kísérő: 45 000+ÁFA/fő
Kiállító: 45 000+ÁFA/fő
1 napos résztvevő: 45 000+ÁFA/fő

 

 

 

 

 

*2013. augusztus 31-ig történő befizetés esetén.

2013. szeptember 15. előtt történő visszalépés esetén a befizetett teljes részvételi díj visszafizetéséről a szervező iroda gondoskodik. Későbbi visszalépés esetén a befizetett részvételi díj visszafizetésére nincs mód.

A részvételi díj a Magyar Anyagtudományi Egyesület két éves tagdíját is magában foglalja. A MAE tagságra vonatkozó szándéknyilatkozatot az on-line regisztráció során lehet megtenni.

1 részvételi díj 1 prezentációs lehetőséget jelent, azaz egy részvételi díj befizetésével egy szóbeli előadás vagy egy "short oral" vagy egy poszter előadás jelenthető be a konferenciára. A társszerzőség korlátlan.

ONLINE REGISZTRÁCIÓ ÉS ABSZTRAKTBEADÁS

A díjak tartalma

  • A konferencia részvételi díja résztvevőknek/diákoknak tartalmazza a konferencián, a kiállításon, a nyitófogadáson, a banketten való részvételt és az ellátás (étkezés+büfé) költségét. A résztvevők ezen kívül megkapják a konferencia programfüzetét, az előadások és poszterek egyoldalas összefoglalását tartalmazó elektronikus formában megjelenő proceedingset.
  • Az egynapos díj a befizetett napra/napokra tartalmazza a teljes ellátást, a konferencián való részvételt, a meghirdetett programot, a konferencia programfüzetét, az előadások és poszterek egyoldalas összefoglalását tartalmazó elektronikus formában megjelenő proceedingset, valamint a konferencia időarányos költségeit (terembér, technika, stb.).
  • A konferencia részvételi díja kísérőknek tartalmazza a nyitófogadáson és a  banketten való részvételt, valamint az ellátás (étkezés+büfé) költségét.

Részvételi feltételek

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket. A részvételi díj / kisérő részvételi díj reprezentációs szolgáltatásokat (étkezés, kávészünet, fogadás,  bankett) tartalmaz. A végszámlában ezek értéke, mint közvetített szolgáltatás lesz feltüntetve. vonatkozó járulékok megfizetése a számla befogadó intézetet, céget terhelik. Szállásköltség (amennyiben van ilyen megrendelés) szintén mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. A részvételi- és/vagy szállásdíj befizetése után előlegszámlát küldünk. Az általános szerződési feltételeket lásd itt.

Bankszámlaszám:
Kedvezményezett: Diamond Congress Kft.
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt.
Számlaszám: 12010154-00175156-00100004

 

FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A konferenciára történő regisztráció után a szervezők postai úton díjbekérő proforma számlát küldenek a költségekről, melynek fizetése átutalással vagy hitelkártyával lehetséges. Az összeg beérkezése után az előlegszámlákat azonnal postázzuk a megadott számlázási címre. A végszámlák a helyszíni regisztrációkor vehetők át.

A részvétel lemondását kizárólag faxon vagy e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2013. szeptember 15-ig lehetséges, díjvisszatérítés mellett.

2013. szeptember 16. után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybevett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.