Szállás

Az online szállásfoglaláshoz kérjük kattintson ide!

Szállodai elhelyezést a konferencia helyszínén, Balatonkenesén, a Telekom Hotelben (8174 Balatonkenese, Parti sétány 51.) biztosítunk. A szálloda egy fő- és négy különálló épületből áll. A szobák kétágyasak, légkondicionáltak. A konferencia résztvevői a hotel wellnesscentrumát térítésmentesen használhatják.
Az elhelyezés a jelentkezések sorrendjében történik.

A szobák ára 1 éjszakára:

  • 1 fő részére 14 350 Ft
  • 2 fő részére 20 700 Ft

A szállásdíjak tartalmazzák a reggelit, az ÁFÁ-t és az idegenforgalmi adót.


Konferencia helyszíne

▼ BALATONKENESE
a Balaton északi partján a 71-es főút mentén fekszik. A község ma leginkább idegenforgalmából és szőlő­művelésből él. Az idelátogató turistákat főleg a Balaton-part vonzza ide. A környék azonban kiváló kirándulóhely is. A balatoni panoráma látványa csodálatos, egészen Tihanyig el lehet látni. A balatonkenesei parton nemcsak fürdőzni, hanem vitorlázni is lehet, a községnek saját vitorláskikötője van.

▼ MEGKÖZELÍTÉS
TÉRKÉP

A Telekom Hotel Balatonkenese (8174 Balatonkenese, Parti sétány 51.) 92 km-re található Budapesttől. Az M7-es autópályáról le kell fordulni Balatonfüred felé a 71-es útra. Balatonakarattyánál a 8 és 9 km szelvény között kellbalra fordulni. A vasúti síneken áthaladva a Vak Bottyán úton, majd a Nyárfa soron balra bekanyarodva közelíthető meg az épületegyüttes. A szálloda saját parkolóval rendelkezik.

Térkép nagyítása

 

BALATONKENESE


Boats of Blue Ribbon from Balatonkenese